Powered By Blogger

9 Haziran 2011 Perşembe

dakika ve skor

bak blog, 

seni severim bilirsin. normal hayatta; çok da doğrucu mehmet mi, ahmet mi ne haltsa o guruba dahil olamadım. bunun ezikliğini burada; gerçekleri yazarak çıkarıyorum sanırım. eyvallah bazı sorunlar, bizi kimi zaman alenen yalancı olmaya itti. ayrıca amcam felaket atar ona mı çekmişim nedir ki?! yok lan, amcamın eline kimse su dökemez. zaten kendisi pek suyu da sevmez. neyse be bırakın amcamı. emirgan'dadır kesin şimdi, piizleniyordur. hayat ona güzel amk. ne dert, ne tasa? neyse allahtan büyüdükçe bu atış serbest! huyumuzdan az biraz kurtulduk. hatta baya baya iyiyim, ne diyordum lan ben?

şimdi sana diyorum ki, büyük takımlara karşı deplasmanda oynadığın maçta yenilsen de gol atacaksın. beraberlikte koydun çocuğu, tek fark büyük ümit, iki fark neden olmasın? üç fark bi siktir git şeklindedir. buradaki maç şu an 2-3 devam ediyor. 0-3 ten 2-3'e geldi. bu moralman bizim takımı toplarladı tabi. sonuçta, rakibin kaliteli bir kadrosu var, bizde ise kulüp, yıllardır çalkantılı  bir evreden kurtulmaya çalışıyor ve çok yol kat etti.


gelecek maç; taktik olarak önemli olan, sabırlı oynayıp rakibin hata yapmasını beklemek. defansın arasına top atmak şart, çok sık kademe hatası yapıyorlar. netekim attığımız iki gol de böyle bir zamanda geldi. bizim forvette; fuleli, fizikli oyuncular var. yerden oynayacağız. rakibin yeni transferi hava toplarında etkili oluyormuş gibi dursa da, top tekniği pek iyi değil. defanstaki gediği tam kapatamadı. 

kendi sahımızda 3-0 gibi net bir galibiyet, süpriz olmasın. çıkıp topumuzu oynayacağız. e tabi top, yuvarlak. ayrıca henüz buradaki maçın 88. dakikasındayız, uzatmalarla birlikte daha vakit var. ama maç böyle biter gibi. bir gol belki, o da gelse gelse duran toptan gelir.

bu ne ki şimdi?

eyvallah,

serhan

Hiç yorum yok: